Осем етажна жилищна сграда с подземен гараж намираща се в близост до „Зимния дворец“ разполага с 99 броя жилища с една, две и три спални, трапезария, кухненски бокс, баня и тоалетна.

Апартаментите

на приземното нивo, са със самостоятелно обособени и озеленени дворове, а всички от втори до осми етаж имат самостоятелни тераси, като по-голяма част от тях са с красива гледка към Витоша. За удобството на нашите клиенти сме осигурили за всички апартаменти паркоместа и мазета, както и общо помещение за колички и велосипеди. Също така е осигурена и топла връзка между жилищната част на сградата и всички сервизни помещения.

За реализирането

на проекта залагаме на фирми-производители на висококачествени строителни материали, отговарящи на всички съвременни европейски норми и тенденции в строителството, като тухли „POROTHERM“, топлоизолационна система „WEBER”, пет-камерна PVC дограма с четири сезонен стъклопакет.Част от фасадата и всички общи части в жилищната част на сградата ще бъдат изградени от естествен камък. Цялостната вертикална планировка ще бъде богато озеленена, ще бъде изградена детска площадка и кът за отдих.

Локация на обекта :

Схема разпределение на етажите :

Етаж първи

Етаж втори

Етаж трети

Етаж четвърти и шести

Етаж пети и седми

Етаж осми

Сутерен