Жилищна сграда с подземен гараж. Гр.София, ж.к. Студентски град. Сградата съдържа седем етажа и сутерен. Разполага с 64 бр. апартаменти и 39 бр. ателиета.

Апартаменти

: включват дневна/трапезария с кухненски бокс, една спалня и един санитарен възел.

Ателиета

част от тях са еднопространствени с един санитарен възел, а друга част съдържат – приемна, кабинет и санитарен възел.Обектите от втори до седми етаж, са оборудвани с балкони. В девет от обектите са предвидени складови помещения/дрешници, а за останалите 94 обекта, са предвидени мазета в сутерена. Подземния паркинг разполага с 55 бр. паркоместа. В същото ниво са предвидени две помещения за колички/велосипеди (по едно за всеки вход), абонатна станция и склад за общи нужди.

Сградата

има монотолитен стоманобетонен скелет. Вертикалната комуникация се осъществява, посредством два асансьора и две монолитни стълбища. На стълбищата е осигурено естествено странично осветление, с изключение на сутерена! Стените са реализирани с керамични тухли, 10 см. EPS топлоизолация, трицветна минерална мазилка, и PVC дограма. Цокъла на сградата е облицован от каменна облицовка. Отоплението на сградата, е посредством ТЕЦ!

Ако проявявате интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Локация на обекта :

Схема разпределение на етажите :

Студентски град – разпределение