Седем етажна жилищна сграда с подземен гараж намираща се на комуникативно място в близост до „Нестле България“ АД, на ул. „Христо Иванов“. Сградата разполага с жилища включваши една, две и три спални, трапезария, кухненски бокс, склад баня и тоалетна В проекта са заложени и 3 броя студиа.

Партер

Приземното ниво е разделено на две помещения с големина по 300кв.м, предвидени за търговска дейност.

Апартаменти

Всички жилища имат самостоятелни тераси- 1 или 2. За удобството на нашите клиенти сме осигурили подземни и надземни паркоместа и складови помещения в жилиата, както и общо помещение за велосипеди находящо се в сутерена. Осигурена е топла връзка между жилищната част на сградата и всички сервизни помещения.

За реализирането

на проекта залагаме на фирми-производители на висококачествени строителни материали, отговарящи на всички съвременни европейски норми и тенденции в строителството, като тухли „POROTHERM“, топлоизолационна система „WEBER”, пет-камерна PVC дограма с четири сезонен стъклопакет.Част от фасадата и всички общи части в жилищната част на сградата ще бъдат изградени от естествен камък. Цялостната вертикална планировка ще бъде богато озеленена, ще бъде изградена детска площадка и кът за отдих.

Ако проявявате интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Локация на обекта :

Схема разпределение на етажите :

Сутерен
Етаж 1
Етаж 2 и 3
Етаж 4 и 5
Етаж 6