Студентски Град 1

Жилищна сграда с подземен гараж. Гр.София, ж.к. Студентски град. Сградата съдържа седем етажа и сутерен. Разполага с 64 бр. апартаменти и 39 бр. ателиета.

Апартаменти

: включват дневна/трапезария с кухненски бокс, една спалня и един санитарен възел.

Ателиета

част от тях са еднопространствени с един санитарен възел, а друга част съдържат – приемна, кабинет и санитарен възел.Обектите от втори до седми етаж, са оборудвани с балкони. В девет от обектите са предвидени складови помещения/дрешници, а за останалите 94 обекта, са предвидени мазета в сутерена. Подземния паркинг разполага с 55 бр. паркоместа. В същото ниво са предвидени две помещения за колички/велосипеди (по едно за всеки вход), абонатна станция и склад за общи нужди.

Сградата

има монотолитен стоманобетонен скелет. Вертикалната комуникация се осъществява, посредством два асансьора и две монолитни стълбища. На стълбищата е осигурено естествено странично осветление, с изключение на сутерена! Стените са реализирани с керамични тухли, 10 см. EPS топлоизолация, трицветна минерална мазилка, и PVC дограма. Цокъла на сградата е облицован от каменна облицовка. Отоплението на сградата, е посредством ТЕЦ!

Ако проявявате интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Локация на обекта :

Схема разпределение на етажите :

Студентски град – разпределение

Студентски град 2

Жилищна сграда с подземен етаж. Гр. София, ж.к. Малинова долина. Сградата разполага с три етажа, и сутерен. Включва 71 бр. апартаменти, и 21 бр. ателиета.

Двустайни апартаменти

включват дневна/трапезария с кухненски бокс, една спалня и един санитарен възел.

Тристайни апартаменти

включват дневна/трапезария с кухненски бокс, две спални, санитарен възел (баня+тоалетна) и втори санитарен възел (тоалетна).

Ателиета

: включват приемна, кабинет и санитарен възел.
Всички обекти от втори и трети етаж, са оборудвани с балкони. Всеки обект в сградата, разполага с мазе в сутерена. На същото ниво, освен мазетата са предвидени две помещения за колички/велосипеди, 5 бр. гаражни клетки и открит паркинг с 50 бр. паркоместа. На 10 от паркоместата е предвидено монтирането на двуетажни паркосистеми!

Сградата

има монотолитен стоманобетонен скелет. Вертикалната комуникация се осъществява, посредством два асансьора и две монолитни стълбища. На стълбищата е осигурено естествено странично осветление! Стените са реализирани с керамични тухли, 10 см. EPS топлоизолация, трицветна минерална мазилка, и PVC дограма. Цокъла на сградата е облицован от каменна облицовка. Отоплението на сградата, е на газ!

Локация на обекта :

Схема разпределение на етажите :

Етаж първи

Етаж втори

Етаж трети

Сутерен